2016. augusztus 22., hétfő

Randevú Rómában

Claire Kenneth
Randevú ​Rómában

George Dowery, a daliás angol gárdakapitány és szerelme, Anna, a gyönyörű szőke magyar asszony boldog napjainak véget vet a második világháború. A vérzivataros idők – úgy tűnik – mindörökre elszakítják egymástól a szerelmeseket. Dowery kapitány azonban nem felejt, s rendíthetetlen kitartással keresi Anna nyomait a feldúlt Európában.
Anna Magyarországon éli át a háború rettenetes napjait, támasza, oltalmazója, férje, Zoltán oldalán. De a sorscsapások nem kerülik el őket, a Gestapo a nyomukban van.. Vajon hogy fordul életük sora? A felejthetetlen kairói napoknak lesz-e még folytatása? 




--------------------------

Éjszaka Kairóban, folytatása. A szereplők már ismerősek voltak, szinte egybe olvadt az első kötettel, igaz egyhuzamban olvastam el a két regényt, talán ezért. Mivel az írónő ebben a korban élt, sokkal hitelesebb a háborús idők történése, olyan mint egy kordokumentum. Vajon hogy élték meg ezt az emberek, hogyan kezdték újra felépíteni az életüket, még ha a szerelem köré épült is a cselekmény, sok mindent elárul a nehézségekről. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...