2016. augusztus 23., kedd

Neonfény a Nílus felett

Claire Kenneth
Neonfény ​a Nílus felett (Neonfény a Nílus felett 1.)

Charles O'Hara, a fiatal angol újságíró meglehetősen unta már a vonatutat Athénba, amikor tekintete a világ legszebb kék szemével találkozott. Cynthia Doanidész, az athéni gyáros gyönyörű lánya volt a csodálatos kék szempár tulajdonosa. Sorsdöntő találkozásuk egy romantikus szerelem kezdete, de sajnos a sors nem engedi, hogy boldog házasságuk hosszú életű legyen. A politika beleszól mindennapjaikba: a vérforralóan izgalmas keleti táncosnő, Asurah gyilkosságra is kész, szélsőséges csoportot leleplez, a Nílus-parti társaság fő alakja, Mr. Hughes, az angol titkosszolgálat vezetője. Vajon Ronald a daliás olajmérnök hova tartozik?
Cynthia teljesen magára marad, ösztönösen kiutat keres, hiszen még apjával sem tudott szót érteni, aki a ravasz, romlott erkölcsű Iréné hálójában vergődik…
Vajon hoz-e változást a nílusi éjszaka hősnőnk életében?





Egzotikus táj, romantika, gazdagság, cselszövés és politika van benne minden, hogy kellően lekösse a figyelmünket, Ennek a történetnek is van folytatása, az írónő nem hagy minket kétségek között, hogy vajon mi lett a szereplőkkel.
Anyu könyvei között böngésztem, kiválasztottam pár regényt Claire Kenneth-től,
könnyű kis olvasmányok és meglepően jó, tetszik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...