2016. augusztus 29., hétfő

Losing Hope

Colleen Hoover
Losing ​Hope – Reményvesztett (Hopeless 2.)

A Hopeless Sky szemszögéből mutatta be az eseményeket, a Losing Hope pedig bepillantást enged Dean Holder történetébe, akit régóta kísért a kislány elvesztése. Úgy érzi, kudarcot vallott, amiért nem tudta őt megmenteni. Holder életét beárnyékolja a megbánás és a bűntudat. Sohasem hagyott fel Sky keresésével, mert úgy érzi: ha megtalálná, tovább tudna lépni végre. Arra viszont nem számított, hogy a találkozás pillanata még kínzóbb fájdalmat hoz.
Holder a Losing Hope-ban meséli el, hogy a tizenhárom évvel korábbi események miként hatottak az ő és családja életére, s hogyan lett magányos küldetés számára a lány megmentése.…


----------------------------------------------------------

Ugyanolyan megható és gyönyörű volt mint az első része! Holder vagyis Dean lelkébe látunk bele. Egy történet két könyvben, ugyanaz és mégis más. Holder naplót ír, amiben megismerhetjük az elveszett testvére Less iránti érzéseit, haragját, szeretetét.
Colleen Hoover feliratkozott a kedvenc íróim közé, ha ilyen a többi regénye is, imádni fogom és alig várom, hogy olvassam a további könyveit.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...