2016. augusztus 22., hétfő

A szerelem húrjai

Ryan Winfield
A ​szerelem húrjai

Meddig mennél el az igaz szerelemért?
Ezt a kérdést teszi fel magának egy gyászoló anya, aki befogad az otthonába egy fiatal utcazenészt. Azt reméli, hogy ő majd választ ad a kérdéseire a lánya halálával kapcsolatban, végül azonban azon kapja magát, hogy beleszeretett. Ez a szexis, de megható szerelmi történet megkínoz és könnyet csal a szemedbe.
Egy negyvenéves nő romantikus utazását ismerhetjük meg belőle, ahogy ismét felfedezi az életet, miután évekig egyedül küszködött. Néha a legnagyobb ajándék a legnagyobb fájdalom után érkezik hozzánk. Jane-nek el kell döntenie, hogy túl késő-e újrakezdenie mindent, vagy az igaz szerelem valóban nem ismer határokat.------------------------------------------------
 
Jó közepes minősítés, mélyebben megérintett volna, ha...Nem biztos, hogy egy gyermekét elveszítő anyának ez a legfőbb gondja, rögtön szerelembe esni. Idősíkban kicsit távolabbra tehette volna az új élet lehetőségét, jobban hihetőbb lenne a történet. Egyébként szívesen ajánlom olvasásra, mert ettől függetlenül jó kis könyv, senki nem bánja meg ha elolvassa.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...