2016. szeptember 11., vasárnap

Csak egy év


Gayle Forman
Csak egy év (Csak egy nap 2.)

Amikor kinyitja a szemét, Willem nem tudja, hol van – Prágában? Dubrovnikban? Vagy visszakerült Amszterdamba? Annyit tud, hogy ismét egyedül van, és meg kell találnia egy lányt, akinek Lulu a neve, és akivel egy varázslatos napot töltött Párizsban. Volt abban a napban – abban a lányban – valami, amitől Willemnek azt kell gondolnia, hogy a sors is egymásnak szánta őket, így Lulut keresve beutazza a világot Mexikótól Indiáig. Ám ahogy telnek a hónapok, és Lulu még mindig utolérhetetlen, a fiú kezd kételkedni benne, hogy a sors keze olyan erős lenne, mint képzeli…--------------------------------------------------------------------------

Imádtam, imádta, imádtam!!! :-) Sokkal jobban tetszett, vidám és pörgős, csak úgy repkedtek a lapok, szinte sajnáltam hogy vége lett.
És persze Shakespeare! Forman könyvei azért tetszenek, mert életem egy egy eseményéhez kötődik. Most például Shakespeare-hez...egyik szerelmes állapotomban, Romeo és Júlia könyve volt éjjelente a párnám alatt, édes szülőm biztos mosolygott rajta, egyszerűen repültem és a fellegekben voltam, ilyen ez a szerelem kérem szépen :-)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...