2016. december 26., hétfő

Az utolsó dal

Nicholas Sparks
Az utolsó dal

Nicholas Sparks legújabb könyve egyszerre két ember megható történetét hozza közel hozzánk: egy lányét és egy apáét. A lány regénye kamaszkori lázadásról, barátságról, az első szerelem öröméről és fájdalmáról, az apáé egy házasság kudarcáról, a gyerekek iránti feltétlen szeretetről szól.
Az elvált Steve a nyári szünidőt gyermekeivel tölti tengerparti szülővárosában. Jonah, a kisfia boldog, hogy újra együtt lehetnek, de Ronnie, a nagylány, aki három éve nem áll szóba apjával, megbántottnak és csalódottnak érzi magát a kényszerű utazás miatt. Apja embersége, a kettejüket összekötő zenei tehetség, egy dal és egy titok segíti őket abban, hogy újra egymásra találhassanak. A megrázó történetet baljós sejtelmek és közössé váló álmok alakítják.----------------------------------------------------------------------------------------------

Ez igen, ez nagyon ütősre sikerült!!!
Ebben a regényében mindent megtaláltam, amit előzőleg hiányoltam, gyönyörű megható történet, mindegyik szereplőjét gazdag érzelmekkel ábrázolta, imádtam minden sorát!
Szívből ajánlom olvasásra, ezt a kitűnően megírt könyvét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...