2024. március 21., csütörtök

Macskanyelv

 

Yuki Hattori
Macskanyelv
Amit a macskád igazán akar

Miért másznak be a macskák szűk helyekre? Miért alszanak olyan sokat? És legfőképpen: hogyan tehetjük jobbá az életüket?
Dr. Yuki Hattori a legismertebb és legjobb macskaorvos Japánban. Ez a kedves illusztrációkkal teli, praktikus kézikönyv segít abban, hogy lefordíthassuk magunknak a macskánk érzéseit.
Dr. Hattori diagramokon ábrázolta a különféle nyávogásokat, a különféle bajusz- és farokállásokat. Úgy tűnhet, a macskának könnyű gondját viselni, mégis sok apró részletre érdemes figyelni: hova tegyük a vizüket, milyen hőmérsékletben érzik jól magukat, hogyan ápoljuk a szőrüket. Ezáltal nagyban meghatározzuk az életminőségét. Odafigyeléssel és szeretettel elérhetjük, hogy egészségesebbé és elégedettebb legyen a macska – és ettől mi magunk is vidámabbak leszünk.
„Hattori a tokiói macskaklinika állatorvosa, elismert szakértője a macskák viselkedésének. Ez a könyv telis-tele van meglepő tényekkel (pl.: a sebesült macska azért dorombol, hogy gyorsabban gyógyuljon) és sokkolóan egyszerű igazságokkal (pl.: a macska gyakran azért nem reagál a gazdája hívására, mert nem érdekli, hogy a gazdája hívja). Hihetetlenül olvasmányos és praktikus.” – Booklist
„A japán macskás világban Hattori óriási sztár – most itt az alkalom, hogy világszerte hasznosítsuk bölcs meglátásait.” – Observer


..........................................................................................


Inkább kezdő cicásoknak ajánlanám, nekik nagyon sok hasznos információt nyújt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...