2017. május 9., kedd

Szívkarambol

Katie McGarry
Crash into you – Szívkarambol (Feszülő húr 3.)

Kirobbanó történet egy jó kislányról, aki vakmerőségre is hajlamos, egy dörzsölt srácról, akinek nincs vesztenivalója, és egy száguldó tempóban szövődő szerelemről.

Színjeles tanulmányi eredmény, dizájnerrucik, kifogástalan élet – ennyit várnak Rachel Youngtól. A magániskolába járó tizenegyedikes lány azonban titkol ezt-azt jómódú szülei meg basáskodó bátyjai elől… sőt, épp két újabb tétellel gyarapította a listát. Az egyik, hogy sötét országutakon szokott száguldozni vadidegenek társaságában a Mustangjával. Hát a másik? A tizenhét éves Isaiah Walker – egy nevelőszülőknél fölcseperedett, tetovált srác, akivel szóba állnia sem lenne szabad. Ám miután a szürke szemű, átható tekintetű fiú a segítségére siet, többé nem tudja kiverni a fejéből.
Isaiah is rejteget titkokat. A lakóhelyéről és Rachel iránti tényleges érzéseiről.




--------------------------------------------------------------------------------------------

Nagyon tetszett!
Isaiah jajjj kész vagyok tőle, a kemény álarc mögött milyen érzelmes srác rejtőzik. Nekem már az előző részekben is szimpatikus volt, ahogy Bethel is viselkedett, védte segítette. Talán ez a harmadik rész a legjobb, már mindegyik szereplő ismerős volt, tudtam a múltjukat, érzéseiket, ki hogy fog reagálni szitukra. No meg a száguldás, a bandák, versenyek.
Jól sikerült regény lett!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...