2017. november 16., csütörtök

A lányunk férje

Charity Norman
A lányunk férje

Felkavaró és elgondolkodtató regénye egy véletlenül gyilkossá lett apáról szól. Amikor elkezdjük olvasni, még egyértelműnek tartjuk, hogy egy gyilkos nem érdemli meg a gyerekeit. De mire a végére érünk, nem lesz ennyire magától értetődő a válaszunk. Mert ebben a könyvben senki és semmi nem olyan, mint amilyennek elsőre látszik.
A történet kezdetén Joseph Scott előtt feltárul a börtönajtó, letöltötte a büntetését, és mostantól szabad ember. Csakhogy eddigre már szinte mindenét elveszítette. Véletlenül, egy családi veszekedés közben ölte meg a feleségét, és a tragikus eseményig kiváló férj volt, igazi mintaapa, valamint a városi iskola megbecsült történelemtanára. Az első útja rögtön a gyerekeihez vezet, akiket imád, és akiket a gyilkosság óta az anyai nagyszülők nevelnek. De se a gyerekek, se a nagyszülők nem akarnak hallani Joseph-ről.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nagyon vártam ezt a könyvet, maga a téma érdekesnek tűnt.
Jól jellemezték, hogy felkavaró és elgondolkodtató, mert vajon hogy döntenénk ilyen helyzetben.
Aztán az okokat megismerve megértettem mindent.
Mindkét fél vétett, a férj akinek nincs mentsége a tettére, még ha véletlen volt is. A szülők pedig eltitkolták lányuk betegségét, mikor kellett volna, nem segítettek.
Nem beszélve a 3 gyerekről, szabad e szeretniük apát, vagy ezzel fájdalmat okoznak a nagyszülőknek?!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...