2018. december 3., hétfő

Túlélőtúra Svájcban

Maddy Hunter
Túlélőtúra Svájcban

Emily Andrew csak a lottónyertes nagymamáját akarta elkísérni Svájcba, az álomutazás azonban rövidesen lidércnyomássá változik, amikor utaskísérőjüket, a mézes-mázos modorú Andy Simont holtan találják. Andy, ez a Viagrán élő vén kecske, egyetlen csábítási lehetőséget sem hagy ki közel és távol, kitartó ajánlatai Emilyt is az őrületbe kergetik. De vajon ki áll hirtelen halála mögött?
Az események ezután felgyorsulnak, és mire észbe kap, Emily már ott áll egy iowai és Rhode Island-i nyugdíjas utaskísérőjeként. Arról aztán végképp nem tehet, hogy a festői tájat nem látni a ködtől, az étel ehetetlen, az Aranyháromszög túra útvonalát pedig lépten-nyomon hullák szegélyezik. Csakhogy Emily talpraesett lány, akit holmi elveszett poggyászokkal, állandó szobacserékkel, váratlanul rátörő fogfájásokkal és pocsékba ment karórákkal sem lehet megfutamítani. Nyomozásba kezd, amelyben kitűnő segítőre talál a szívdöglesztően jóképű Etienne Miceli felügyelő személyében.




--------------------------------------------------------------------------------------------


Ez egy pár órás könyvecske, de nagyon jót szórakoztam az olvasása közben. Humoros krimi ötvözete, egy kirándulni szerető nyugdíjas csoporttal. 
Mosolygás garantált! ;-)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...